Chudá tvár nie len po pôrode. Tvárové cvičenie vie pomôcť.

Chudá tvár a vpadnuté líčka po pôrode. Viete mi pomôcť?

Nedávno mi napísala jedna mamička dvoch detí mail. Veľa žien rieši, ako schudnúť po pôrode, ale čo tie, ktoré schudli, aj v tvári, viac ako by chceli? Mne sa to stalo tiež. Z veľkosti 40 som spadla na 38/36. Priznám sa, nevadí mi to 😉. V tej dobe som už cvičila tvárové cvičenie, takže osobne som sa s problémom „chudá tvár“ nestretla. V mojom okolí sa však našlo pár prípadov.

Mirka (29), mi napísala toto:

„.. chcela by som sa spýtať, ci by ste mi vedeli pomôcť s mojou prepadnutou tvarou : (. Mam dve deti, 29 rokov, vždy som bola chudá, ale v tehotenstvách som nič nepribrala, dlho som kojila (prvého dva roky, druhého ešte stále kojím) a dosť som pri tom schudla. Takisto sa mi po prvom pôrode spustila intolerancia, pre ktorú mam aj obmedzený výrazne jedálniček. To všetko sa podpísalo na mojej tvári a veľmi ma to trápi. Mám jamy pod lícami a chcem ich odstrániť..“
Mirku som rýchlo kontaktovala nazad a povedala som jej o kamarátke Ive (34), ktorá cvičí CFF™ tvárové cvičenie už 9 mesiacov. Iva mala ten istý problém. Schudla omnoho viac po pôrode, do toho veľa kojila a jej dcéra doteraz (má dva rôčky) slabo spáva. Svoj problém mi opísala takto: „cítila som sa ako anorektička. Ráno, po takej zaberáckej noci som sa ani nechcela pozrieť do zrkadla. Mala som pocit, že mi celá tvár padá dole a ja mám pod lícami obrovské jamy. Aj pleť bola hrozná, taká mľandravá. A o kruhoch pod očami už ani nehovorím…“

Problém „chudá tvár“ vie ho tvárové cvičenie vyriešiť?

Áno, som presvedčená, že áno. Ivu sledujem každú chvíľu. Jej tvár je pekná, zaoblená. Aj keď sa mi často sťažuje, že jej dcéra nespala a mali príšernú noc, na jej pokožke a tvári to vôbec nie je vidieť. Jej pleť je svieža, nenosí ani makeup. Líčka sú zdvihnuté, napnuté, jamy pod lícami nenájdete. Ivka cvičí 3x do týždňa, 15 minút program CFF™.

Čo sa vlastne stalo s jej tvárou za 9 mesiacov?

Asi po 2 týždňoch cvičenia dostala Ivina pleť peknú, zdravú farbu, pretože jej tvár bola dostatočne prekrvená. Iva je ryšavka ako lusk 🙂 má také tie parádne prirodzene hrdzavé vlasy, po ktorých som vždy túžila. A teraz už  aj dokonalú porcelánovú pleť s pehami so zlatistým nádychom.

Po 3 mesiacoch sa jej vytvorili svaly na tvári. Zdvihli sa líčka, stratili sa kruhy pod očami, pleť sa neskutočne ozdravila a spevnela. Spodné líčka sú teraz pekne vyplnené, už žiadne priehlbiny alebo jamy pod lícami, žiadna chudá tvár. Ivka sa cíti výborne a už dostáva také tie „rodinné komplimenty od najbližších“ ako napr. „noo… tak na to, že si nespala celú noc vyzeráš celkom dobre.“ Od nečlena rodiny by znel ten kompliment takto: wau vyzeráš super, nechce sa mi veriť, že si celú noc nespala..:)
Dovolím si tvrdiť, že práve CFF™ tvárové cvičenie je to pravé na problém chudej tváre. Svaly získajú objem, vyplnia tvár a napne sa  pokožka na tvári a krku. Tvárové cvičenie je prirodzená výplň a lifting tváre a krku zároveň.
Takže ak nespíte v noci kvôli deťom alebo večernému klebeteniu s priateľkami, pre vašu pleť to už nie je pohroma. Ak ste príliš schudli po pôrode, je možné, že keď prestanete kojiť, opäť naberiete tie správne tvary. No a na tvár a krk vám pomôže zaručený a najjednoduchší recept na krásu CFF™ tvárové cvičenie.

O kurzoch tu..

Skupinové kurzy tu..

Tvárové cvičenie - štastné maminy

aj po prebdenej noci vyzerať skvelo