Vrásky okolo úst trápia skoro každú ženu. Vezmite svoju krásu do vlastných rúk..

Nebojte sa smiať, vrásky okolo úst sa netvoria iba od smiechu..

(autorka Carolyn Cleaves, spracovala Maja Švábiková)

Voláme ich aj vrásky smiechu – nazolabialky alebo vrásky okolo úst sa netvoria iba od smiechu. Po dvojitej brade to bol druhý problém, ktorý ma na mojej tvári trápil. Správne nastavené cviky v programe CFF™ mi pomohli zbaviť sa vrások okolo úst a čo je hlavné, už nikdy sa neobjavia..

Ako vznikajú vrásky okolo úst?

Ako starneme, pleť stráca pružnosť. Znižuje sa obsah kolagénu, elastínu a proteínov, ktoré podporujú elasticitu kože. Koža sa s vekom stenčuje a začína prevísať. Strata tuku v lícach spôsobuje, že koža na lícach ochabuje, padá dole a ryhy okolo úst sa stávajú viditeľnejšie. Sú to čiary, ktoré vybiehajú od nosa ku kútikom úst po oboch stranách tváre.

Práve kombinácia cvikov nadvihne kožu a vyrovná nazolabialne vrásky

Program CFF™ využíva kombináciu cvikov, ktorá v skutočnosti formuje svalové vlákna v oblasti líc a tieto svaly zase nadvihnú kožu a vyrovnajú vrásky okolo úst.  Je to práve kombinácia 28 základných cvikov obsiahnutých v programe CFF™, ktorá pomáha vyplniť túto oblasť tváre.  Neexistuje jedno samostatné cvičenie, ktoré by to dokázalo.

Správne cvičenie je veľmi dôležité

Jedna z najčastejších sťažností, ktoré dostávam od nadšencov tvárovej gymnastiky je, že používali program, ktorý až príliš precvičil ich nazolabialne vrásky, alebo smiechové vrásky. Či už trenie bolo príliš silné, stláčanie príliš časté alebo sa im vytvorili nadmerné svaly na lícach.  Všetka tá pozornosť nazolabialky akoby ešte zvýraznila.. Na druhej strane, program CFF™ vyriešil tento problém. Spevňujúca masáž po cvičení (Face Firmer), ktorá patrí k základnému programu CFF™ tvárového cvičenia zanecháva veľmi atraktívnu celú oblasť nazolabialnych vrások, ktorá tak vyzerá mlado a hladko.

Kompletný a vyvážený program vám dá vyváženú štruktúru svalov na celej tvári a krku.

Nezabudnite, jedným cvikom nazolabialne vrásky môžete odstrániť, no je tu nebezpečenstvo nepekne vycvičenej tváre. Dôkazom sú fotografie Nonie. Ako som písala na začiatku, aby sa nazolabialne vrásky odstránili, musíme spevniť svaly na celej tvári a krku. Všetky svaly sú totiž navzájom prepojené.

nonie –  hore – po cvičení nevyváženého programu tvárovej gymnastiky(všimnite si malé záhyby kože okolo úst..)
v strede a dole – výsledky po cvičení CFF™ (záhyby zmizli)

Zobrať svoju prirodzenú krásu do vlastných rúk nikdy nebolo jednoduchšie. CFF™ program tvárového cvičenie bol navrhnutý tak, aby sme boli schopné ho cvičiť dlhodobo a nezaťažoval nás časovo. Cvičí sa v priemere 3x do týždňa, 15 minút..  Je to úžasná cesta ako ostať krásna aj v pokročilom veku.

Veď túžba byť krásnou nikdy nezostarne…

Viac o kurzoch tu..

Skupinové kurzy tu..

zdroj:www.carolynsfacialfitness.com